Over ons, Connect Bedrijfsmakelaars

Bij het verkopen en verhuren van bedrijfspanden gaat het vooral om het verbinden van ondernemers. Tenminste, zo ervaren wij dat. En dat is dus precies wat Connect Bedrijfsmakelaars doet. We hebben dankzij onze jarenlange ervaring in de vastgoedbranche een breed netwerk opgebouwd in Zeeland. We kennen de markt en de bedrijven en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen. Daardoor kunnen we snel de match maken tussen verkopers en kopers en verhuurders en huurders.

Gewoon Zeeuws

Zo groot als ons netwerk is, zo kleinschalig is ons kantoor. Het zorgt voor korte lijntjes, persoonlijke service en snelle reactie op vragen. We zijn ‘gewone’ Zeeuwen die graag in normale taal uitleggen hoe het zit. We zijn toegankelijk, zo krijgen we terug van onze klanten. En daar zijn we trots op, want dat is precies wat we willen zijn.

Een tikkeltje eigenwijs

Doen we het zoals iedere bedrijfsmakelaar het doet? Nee, Connect Bedrijfsmakelaars is een tikkeltje eigenwijs. We houden van een no-nonsense aanpak, bieden transparantie in de kosten en bezitten een flinke dosis persoonlijke drive. We pakken door en stellen alles in het werk om uw wens te realiseren.

Pedro van de Velde

Pedro van de Velde is onze specialist bij uitstek voor de verhuur en het beheer van uw bedrijfspand. Hiervoor is hij uw eerste aanspreekpunt. Maar ook voor verkoop zet hij zich in.

“Al sinds mijn studie had ik een parttime baantje in vastgoed. De branche heeft me sindsdien nooit meer losgelaten. Een mooie bestemming vinden voor panden, ondernemers verder helpen en vraag en aanbod bij elkaar brengen, voor mij is dat het leukste ‘spel’ dat er is.

Een uitdagend aspect van dit spel is tijd. Mijn doel is altijd om de verkoop of verhuur van uw bedrijfspand zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Niet overhaast, maar na een actieve werving en wederzijds succesvolle onderhandeling perfect passend voor u en uw koper/huurder. Dankzij mijn jarenlange ervaring en het grote netwerk dat ik in al die tijd opgebouwd heb, lukt dat ook.

Daarin lijkt best wat bravoure door te klinken, maar wees gerust, ik ben gewoon een nuchtere Zeeuw. Eentje met zelfvertrouwen, maar zonder ‘dikke nek’. Eentje met kennis en ervaring, maar zonder gladde praatjes. Ik ben gewoon Pedro van de Velde van Connect Bedrijfsmakelaars. Aangenaam.”

waarom wachten?

Zullen we onder het genot van een lekker bakje koffie alle mogelijkheden bespreken?