Omschrijving

Omschrijving

In een representatief kantoor aan de Wulfaertstraat 1 te Goes , bieden wij een zelfstandige kantoorruimte te huur aan. De kantoorruimte is gesitueerd op de eerste etage. Er is een gezamenlijke entree op de begane grond en via een vaste trap en via een lift is de eerste etage te bereiken. Deze zelfstandige kantoorruimte heeft eigen voorzieningen in de vorm van een pantryblok en een dames en heren toilet.
De kantoorruimte heeft de beschikking over een viertal eigen parkeerplaatsen, gelegen direct vóór en naast het pand. Verder is er een mogelijkheid om meer parkeerplaatsen erbij te huren.

Indeling bedrijfsobject:
Begane grond: entree (gezamenlijk)
Etage: kantoorruimte met diverse kantoor-/spreekkamers, pantry en toiletruimte
Totaal kantoorruimte op de etage: +/-240 m²

Omschrijving kantoorruimte
De kantoorruimte betreft een compleet afgewerkte ruimte op de eerste etage. Op de begane grond is een centrale entree (bedienbaar via intercomsysteem). Via een vaste trap en een lift is de eerste etage te bereiken met een afsluitbare loopdeur naar de eigen kantoorruimtes. Deze is voorzien van alle wenselijke voorzieningen, o.a. airconditioning, pantry en toiletten. Het kantoor heeft een grote mate van lichtinval dankzij de raampartijen aan de voor- en achterzijde. Kortom: een bijzonder prettige ruimte om in te werken en cliënten welkom te heten!

Ligging
Het object is aan de rand van Goes en bij naast het station van Goes  In de directe omgeving van het pand bestaat de bebouwing grotendeels uit kantoorpanden.

Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen
De bereikbaarheid van de kantoorruimte per auto is goed. Het pand is goed toegankelijk voor alle verkeer. De locatie is goed ontsloten en via de A58  bereikbaar. Met het openbaar vervoer is de locatie zeer goed bereikbaar.

De parkeergelegenheid bij de unit op eigen terrein is zeer goed. Er zijn een viertal eigen, d.m.v. bordjes gemarkeerde parkeerplaatsen beschikbaar.

Voorzieningen
De kantoorruimte is onder andere voorzien van:
vloerbedekking, airconditioning d.m.v. wand- en plafondunits, wandgootsysteem met elektra en data, centrale verwarming met radiatoren, intercomsysteem, patchkast, eigen pantryruimte, eigen toiletruimte met dames/heren toilet en systeemplafonds met verlichting.

 

Kenmerken

Voorzieningen:

  • Airconditioning
  • CV
  • eigen toiletruimte
  • Systeemplafonds met verlichting
This style property is located in is currently and has been listed on Connect Bedrijfsmakelaars. This property is listed at . It has bedrooms, bathrooms, and is 240 m³. The property was built in year.