€ 850,00

De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand. Huurprijs per maand incl GWL

Omschrijving

Representatieve winkel/kantoor /atelierruimte op de begane grond gelegen aan de Beddewijkstraat 27 te Middelburg. Deze winkel/kantoor/Atelier ruimte is gelegen in het centrum van Middelburg Het pand is geschikt voor diverse doeleinden zoals winkel-, praktijkruimte.  Huurprijs incl GWL:  850,00

Bereikbaarheid

De winkel/kantoor praktijkruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Middelburg dat via de rijksweg A-58 prima te bereiken is. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van deze locatie. Een vergunning voor Zone 1 kost 252,00 per jaar.

Indeling

De begane grond heeft een BVO van ca. 60  m² en een frontbreedte van ca. 5 meter. Het pand is nu onderverdeeld in een hal van ca 10 m²,  via de hal is er een toegang naar het kantoor/  winkel/praktijkruimte 45m2 en naar de boven verdieping  De keuken bevindt zich op de beganegrond.

Bestemming : Het object ligt in het bestemmingsplan ‘Binnenstad-Centrum’. Hierin heeft het perceel de bestemming ‘Centrumvoorzieningen Kernwinkelgebied’.

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Beddewijkstraat 27 Middelburg “. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door VVB WONEN geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Voorzieningen:

  • Aansluiting gezamenlijke nutsvoorzieningen met bovengelegen kantoor
  • Airconditioning
  • CV
  • Eigen keuken
  • Eigen toilet
  • Systeemplafonds met verlichting
This style property is located in is currently and has been listed on Connect Bedrijfsmakelaars. This property is listed at € 850,00. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.