€ 450,00

ex BTW en GWL

Omschrijving

Connect bedrijfsmakelaars bied aan : Ampereweg 62 I te Middelburg

Bent u op zoek naar betaalbare bedrijfsruimte en die direct beschikbaar is ? Dat kan in deze bedrijfsunit : Deze unit is onderdeel van een bedrijvengebouw aan de Ampèreweg te Middelburg (Arnestein).

Deze  unit aan de zijkant met ca. 70 m2 vloeroppervlakte begane grond, voorterrein en ca. 65 m2 op de verdieping. De kale huurprijs is € 450,00 per maand ex BTW

De bedrijfsruimte Ampèreweg 62 a is toegankelijk middels een  bedienbare overheaddeur alsook via een separate loopdeur. Vloeroppervlakte op de begane grond is circa 70 m2 met een extra verdiepingsvloer van circa 65 m2. Er is een voorbereiding een aansluiting van gas, water en elektra.

De Locatie

Het bedrijvengebouw is gebouwd in 2001 en staat op het bedrijventerrein Arnestein, een goed geoutilleerd bedrijventerrein aan de rand van Middelburg. De Ampèreweg is uitstekend bereikbaar en heeft een directe aansluiting met de N-57. Hierdoor bereikt u via het aquaduct snel de rest van Walcheren, maar ook via aansluiting met A-58 bent u zo richting Goes of Vlissingen.

Kenmerken

Voorzieningen:

  • 1 Overheaddeur
  • 2 Toiletten
  • Eigen toilet
  • Open buitenterrein aan de voorzijde

51/5000
Mogelijk gemaakt door Estatik